Info

Q&A Conference je projekat posvećen je konstruktivnom dijalogu i konkretnim odgovorima na pitanja koja se odnose na aktuelne teme iz oblasti interneta, dizajna, medija, umetnosti, kulture, prava.

Prateći slogan najbolje opisuje cilj Q&A Conference: "Odgovori na pitanja!". Jednostavno - bez prazne priče.

Svaka godišnja konferencija posvećena je drugoj temi, a predloge narednih tema daju takođe posetioci sajta, učesnici konferencije.
Centar modernih veština vas poziva da se pridružite inicijativi za kreiranje univerzalnog logotipa ljudskih prava (Human Rights Logo Initiative) koji je pokrenulo Ministarstvo inostranih poslova Nemačke. Cilj projekta je izbor univerzalnog logotipa koji će u budućnosti simbolizovati borbu za ljudska prava bilo gde u svetu, a kroz saradnju i dijalog sa korisnicima Interneta.

Posle raznoraznih pisanja, došao je red i da nas malo slušate. Ove godine B-link će organizovati serije manjih predavanja, sa idejom povezivanja manjih i većih regionalnih alternativnih internet grupa, u cilju njihovog predstavljanja širem auditorijumu. Kao prva od tih grupa, čije se delovanje odvija prvenstveno na internetu, u utorak 24.05.2011. u 19h u prostorijama galerije O3ONE, nastupamo mi. Pa, srećno nam bilo. :)

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook