Web Arena [at] Blink

18 maj 2011
Web Arena [at] Blink

Posle raznoraznih pisanja, došao je red i da nas malo slušate. Ove godine B-link će organizovati serije manjih predavanja, sa idejom povezivanja manjih i većih regionalnih alternativnih internet grupa, u cilju njihovog predstavljanja širem auditorijumu. Kao prva od tih grupa, čije se delovanje odvija prvenstveno na internetu, u utorak 24.05.2011. u 19h u prostorijama galerije O3ONE, nastupamo mi. Pa, srećno nam bilo. :)

Kao što sam već rekao, ideja ovogodišnjeg B-linka je da svakog meseca organizuje manja predavanja, tj. predstavljanja regionalnih grupa koje deluju na internetu. Sva ova predstavljanja će služiti kao uvod za veliki B-link festival koji se već tradicionalno održava na kraju svake godine.

Da ne dužim, konkretno, tema, nazovimo ga predavanja, će biti naša iskustva u radu Web Arene, kao tek skoro pokrenut projekat. Sa čim se to susreću novi projekti, kako da dođu do ciljne grupe, kakvu komunikaciju bi trebalo da imaju, koje trendove bi trebalo da prate, itd.

 

Program bi trebalo da traje 2 sata i biće podeljen po tezama:

  • Web Arena (ko smo - šta smo)
  • Kako radimo
    • Marketing i predstavljanje kroz društvene mreže (naše iskustvo na mrežama, kakva nam je politika i odnos/komunikacija sa korisnicima)
    • Povezivanje sa korisnicima (koje su nam ciljne grupe, kako dolazimo do posetilaca)
    • Domaći umetnici (prisutnost na mrežama, kvalitet, kako i gde ih tražimo, komunikacija, umetnici kod nas i u svetu)
  • Opšta diskusija
    • Dizajn i trendovi u svetu i kod nas
    • Kompjuterska pismenost i nivo stručnog znanja

 

Svi učesnici su pozvani da aktivno učestvuju u diskusiji, jer je ovo predavanje otvorenog tipa - u prevodu nije poenta da samo mi pričamo, već da interakcija bude obostrana.

Svi ste pozvani da dođete i učestvujete, vidimo se u O3ONE-u. :)

 

P.S. Ukoliko ste na fejsu, potvrdite dolazak na event-u, čisto da bi imali bar delimičan uvid u odziv.  :)

Web Arena OsnivačiBaba StrajaJeca

Željko Galetić

Željko Galetić

KoOsnivač Web Arene.
Prsnuti web programer, dizajner i web neki tamo...

Diplomirani web dizajner (VTŠ NS), sa dugogodišnjim iskustvom u sklapanju web prezentacija i aplikacija. Arogantni perfekcionista koji će vam zagorčati život pridikama ukoliko se ne držite njegovih pravila. Kažu da je lud, al' nije još dokazano.

Web: someweblog.com/ E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook