Sanja Šajatović - Sanjchek

10 januar 2012
Sanja Šajatović - Sanjchek
Sanja Šajatović je grafički dizajner i ilustrator iz Novog Sada. Završila osnovne studije na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, smer grafičke komunikacije. Već više od dve godine uči japanski jezik kako bi upisala master studije kreativnog advertajzinga u Japanu. Učestvovala je na mnogobrojnim grupnim izložbama, takođe je i više puta samostalno izlagala radove u svom gradu. Dobitnik je prve nagrade za najbolji plakat NOMUS muzičkog festivala 2010.
Njeno interesovanje za ilustraciju se javlja u šestoj godini života, kada počinje da crta stripove - do danas, kada svoju pažnju više usmerava na istraživanje digitalnih medija. U slobodno vreme najčešće razmišlja kako nikako ne treba da lenčari, te onda fotografiše, piše pesme o vranama, slika ili namešta frizuru. Više o Sanji i njenim radovima možete pronaći na njenom Behance profilu.
Nenad Antić

Nenad Antić

Osnivač i urednik Web Arene.
UI/UX i Web dizajner, jedan od moderatora zvaničnog Joomla foruma, kao i dugogodišnji zaluđenik za sve što ima veze sa Web-om i dizajnom.

Web: about.me/nenadantic E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook