Vjeko Sumić - Dizajn i ilustracija

22 maj 2012
Vjeko Sumić - Dizajn i ilustracija
Vjeko Sumić je grafički dizajner iz Beograda. Završio je srednju dizajnersku školu, a zatim u Zagrebu 2007 godine završava fakultet Politehničku akademiju u Zagrebu i stiče zvanje Bachelor of Arts u grafičkom dizajnu. U 2010. godini se seli u Beograd gde počinje sa svojim radom kao freelance graphic designer, ilustrator i kao autor izložbi i projekata. Trenutno pohađa post-diplomske na Online School for Design at New York - Multimedia Master.
Projekt Alternative History je bio kao samostalni projekt/izložba izložen u KC gradu 2012 godine, a ucestvovao je i na izlozbama Dan D, Mikser Festival, Spring Laser Sumit, Yakua. Takodje je i dobitnik nagrada od kojih izdvajamo FIRST Prize at Colorado International Poster Competition 2011 i London International Creative Competition, Finalist Entry of 2010. Više o Vjeku I njegovim radovima mozete naći na njegvom sajtu www.vsumic.com.
Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook