Vesna Pešić - BECHA

03 april 2012
Vesna Pešić - BECHA
Vesna Pešić, poznata i kao ВЕСНА, je freelance grafički dizajner i ilustrator. Diplomirala je na smeru primenjene umetnosti, odsek grafički dizajn na Fakultetu umetnosti u Nišu. Posle diplomiranja radi u nekoliko studija kao grafički dizajner, a od prošle godine kao slobodni umetnik za agenciju Machas iz Londona, i uglavnom je angažovana na polju ilustrovanja.
O njenom radu su pisali u časopisima Computer Arts, X-Funs, Choi's gallery i mnogim drugim online magazinima. Posebno je ponosna na knjigu Cutting edges (Gestalten) u kojoj je objavljeno nekoliko njenih radova.

Do sada je radila za Elle, Universal music, Playboy, Eni International, Telenor i mnoge druge. Član je internacionalnog umetnickog kolektiva, posvećenom digitalnoj umetnosti, Depthcore.
Do sada je imala nekoliko samostalnih izložbi u zemlji dok je na grupnim izložbama izlagala u Stokholmu, NY, Londonu, Amsterdamu i domaćem Mikser festivalu. Trenutno živi i radi u Novom Sadu.
Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook