Valentina Broštean - Dreamscape

20 septembar 2011
Valentina Broštean - Dreamscape
Valentina Broštean je ilustrator iz Novog Sada. Diplomirala je na Akademiji Umetnosti u ovom gradu, gde trenutno radi kao asistent na smeru grafičkih komunikacija.
Izlagala je na velikom broju izložbi od kojih izdvajamo "Miami Art Basela 2009", kao i samostalne izložbe slika u Filadelfiji. U predstojećem periodu očekuje je samostalna ižloba u prestižnoj pop nadrealističnoj galeriji "Dorothy Circus Gallery" u Rimu.

Valentina je takođe i dobitnica više nagrada, a među poslednjima je i "Zlatna Plaketa-Zlatnog Pera Beograda". Pored izložbe u Rimu u predstojećem periodu ova umetnica očekuje i izlazak knjige "Minut-PUT OKO SVETA ZA 60 SEKUNDI", za koju je radila ilustracije u saradnju sa piscem Vladimirom Arsenijevićem.
Više radova ove sjajne umetnice možete videti na njenom Behance profilu, a savetujemo vam da pogledate i njen online shop.

Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook