PSD dizajn elementi novog Twitter interfejsa

02 april 2012
PSD dizajn elementi novog Twitter interfejsa
Posao dizajnera je da proizvodi različita rešenja za klijente, bilo da je u pitanju njihovo prisustvo na webu u vidu njihovih sajtova, ili profila na društvenim mrežama. Zato je često potrebno kreirati rešenje kao što je Twitter profil za brend sa kojim radimo. Kada takvi sajtovi promene svoj korisnički interfejs, dizajneri takođe moraju da usklade resurse kako bi bili u stanju da verno prikažu kako klijentov profil treba da izgleda.
Danas vam dajemo besplatan PSD fajl sa elementima novog Twitter interfejsa. PSD fajl sadrži kompletan dizajn sa vektorskim layer-ima (slojevima), pa je moguće povećavati ili smanjivati elemente bez gubitka na kvalitetu. Ovaj komplet sadrži dve verzije: jednu za lične naloge, i drugu koja je unapređena Twitter profilna stranica sa slikom dimenzija 835×90 px u zaglavju koja je namenjena za brendove i oglašavače. Komplet je kompatibilan sa Adobe Photoshop CS4+.
Link za download: Twitter Profile Page GUI PSD

Funkcionalnosti

  • 100% precizno, u piksel
  • 2 verzije: lična i poboljšana za profilne stranice
  • Svi elementi su u vektorima
  • Svi lejeri su obeleženi i grupisani
  • Adobe Photoshop CS4+ kompatibilno
Bojan Dimitrovski

Bojan Dimitrovski

Computer Science Engineer. Zaljubljen u sve na web-u i oko njega. Front-end developer i HTML5/CSS3 entuzijasta. Zainteresovan za nove medije. U slobodno vreme praši klavijature i gitaru.

Web: bojandimitrovski.com/ E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook