Ivan Apostolski - Obrni Okreni

25 oktobar 2011
Ivan Apostolski - Obrni Okreni
Ivan Apostolski je grafički dizajner iz Beograda. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, uprkos tome što su mu interesovanja više vukla ka grafičkim komunikacijama. Praveći kompromis između ove dve stvari, dugo se bavio 3D grafikom, koju je predavao studentima arhitekture i dizajna. Od 2008 godine radi u Leo Burnett-u kao dizajner i prevodilac/lektor.
Obožava igre slovima i rečima, a zbog izrazite levorukosti bavi se i ambigramima - ispisima koji se mogu isto (ili različito) čitati kada se okrenu naopako ili u ogledalu. Radio je kao autor za časopise Ambijenti i Kvart. Tekstove su pratile satirične ilustracije, tzv. Graforizmi, koji su ubrzo počeli da žive sami za sebe i zaživeli i na izložbama Beogradske nedelje dizajna, ULUPUDS-a, kao i na autorskoj izložbi u galeriji konzulata Srbije u Njujorku.

Više o Ivanu i njegovim radovima možete naći na njegovom sajtu graforizmi.com

Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook