Goran Josić - Fantasy Art

19 april 2011
Goran Josić - Fantasy Art

Goran Josić je novosadski dizajner, ilustrator, autor i strip crtač. Studirao na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu i za vreme studija u saradnji sa scenarsitom Zoranom Penevskim objavljuje priče Grafička Zavera 4 i Grafička zavera 5. Ubrzo posle toga objavljuje grafičku novelu Des Rivieres Sur Les Ponts (Reke iznad Mostova) i u saradnji sa belgijskim piscem i scenaristom Michelom Dufrannom radi na projektu fantasy epic stripa La Chut du Dragon Noir (Pad Crnog Zmaja).

Nakon toga odlazi u London gde je do skoro radio na projektima za igre za konzole, a u medjuvremenu radi ilustracije za kompaniju Wizards of the Coast, Hasbro, nekoliko Dungeons & Dragons knjiga i nekoliko edicija TCG igre Magic Gathering. Takodje njegove sjajne radove možete naći i u art knjigama i magazinima kao što su Exotique 5, Art Scene International 2010, Exotique 6, D'artiste character design.
Više o Goranu i njegovim radovima možete naci na njegovom blogu goran-josic.blogspot.com kao i na njegovom CG profilu josic.cgsociety.org/gallery i deviantART profilu josic.deviantart.com

Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook