Nikola Dragaš - Ilustracija kao Inspiracija

12 jul 2011
Nikola Dragaš - Ilustracija kao Inspiracija
Nikola Dragaš, grafički dizajner, karikaturista i ilustrator iz Pančeva. Diplomirao na Višoj Politehničkoj Školi u Beogradu na smeru za grafički dizajn. Trenutno je zaposlen kao grafički dizajner u JP PTT Srbija u Beogradu, i član je udruženja karikaturista Srbije - FECO. Bavi se karikaturom, dečjom ilustracijom i grafičkim dizajnom, za šta je bio i često nagrađivan.

Ilustruje dečje knjige i udžbenike, a svoje radove objavljivao je u časopisima i novinama, i izlagao u zemlji i inostranstvu. Pored svog posla posvećen je i džudou, knjigama i svojoj porodici.

Možete ga pronaći na njegovom behance profilu behance.net/ndragash, kao i na nikoladragas.carbonmade.com i toonpool.com/artists/dragas_23742

Željko Galetić

Željko Galetić

KoOsnivač Web Arene.
Prsnuti web programer, dizajner i web neki tamo...

Diplomirani web dizajner (VTŠ NS), sa dugogodišnjim iskustvom u sklapanju web prezentacija i aplikacija. Arogantni perfekcionista koji će vam zagorčati život pridikama ukoliko se ne držite njegovih pravila. Kažu da je lud, al' nije još dokazano.

Web: someweblog.com/ E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook