Ivica Stevanović - Edge

10 april 2012
Ivica Stevanović - Edge
Ivica Stevanović široj publici je poznat kao ilustrator dečjih knjiga, i grafički dizajner. Ilustruje za domaće i strane izdavače. Publikovao je više od hiljadu ilustracija u udžbenicima i slikovnicama. Karakteriše ga specifičan i originalan pristup u ilustraciji, što potvrđuju značajna autorska izdanja: Ljubazni leševi – II prošireno izdanje (Komiko, 2011), Buntovnici (Orfelin izdavaštvo, 2011), Prognana bića (Orfelin izdavaštvo, 2010), Gnusobno-spodobni slučajevi, ili udesi (autorsko izdanje, 2009), Katil (Everest media, 2008), L’Anatomie du ciel (Les Humanoides Associes, 2006), Leksikon Likovnih Legija (SKC NS, 2005).
Docent je na katedri za grafičke komunikacije Akademije umetnosti u Novom Sadu. Predaje predmet Grafika knjige, i izborni predmet Strip. Dobitnik je više priznanja i nagrada iz oblasti dizajna, ilustracije, karikature i stripa. Više o Ivici i njegovim radovima možete videti na njegovom Behance profilu.
Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook