Igor Šćekić - Fusion Factory

22 mart 2011
Igor Šćekić - Fusion Factory
Igor Šćekić je ilustrator, digital artist i grafički dizajner iz Zagreba, Hrvatska. Trenutno studira grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Njegovo eksperimentiranje sa Photoshop-om počelo je 2004. godine kada je bio pri kraju srednje škole. Nakon toga se upoznaje i sa drugim grafičkim programima (Illustrator, After Effects, Poser, Cinema 4D, Mandelbulb 3D, Painter) povezujući elemente napravljene u različitim programima u jedinstvenu celinu.

Stil koji preferira varira između apstrakcije i nadrealizma, a najdraži tradicionalni umetnici trenutno su mu M.C.Escher, S.Dali, A.Grey, H.R.Giger i još mnogi drugi. Osim digital art-a i ilustracije, Igor voli i ostale vidove umetnosti kao što su fotografija i crtanje, te se povremeno okuša i na tim poljima.

Više o Igoru i njegovim radovima možete pronaći na njegovom sajtu fusionfactory.net, a možete pratiti njegove radove na deviantART profilu virus69.deviantart.com, Behance profilu behance.net/virus69. Takođe vam uz sve to predlažem da posetite i njegovu Facebook stranu facebook.com/Fusion-Factory, i naravno Twiter @virus69.

Nenad Antić

Nenad Antić

Osnivač i urednik Web Arene.
UI/UX i Web dizajner, jedan od moderatora zvaničnog Joomla foruma, kao i dugogodišnji zaluđenik za sve što ima veze sa Web-om i dizajnom.

Web: about.me/nenadantic E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook