Duško Bjeljac - I Know Karate

08 februar 2012
Duško Bjeljac - I Know Karate
Duško Bjeljac je ilustrator iz Novog Sada. Završio je srednju umetnicku školu za dizajn Bogdan Šuput, a potom i studije na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Vlade Rancica, odsek slikarstvo. Učestvovao je na više grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu (Segedin, Niš, Beograd, Šabac, Novi Sad, ...). Pored tradicionalnih likovnih tehnika u svom radu izražava se i modernijim likovnim izrazom Street Art.
Od 2004 do 2009 godine radio je na projektima street arta, menjajući identite starih zidova, i dajući im novi, autentični izgled. Pri tome posebno treba izdvojiti extreme make over ulica Laze Teleckog i Mite Ružica. Godine 2007 odabran od strane grada, predstavljao je Novi Sad u Nižnjem Novgorodu u Rusiji, a potom je angažovan na oslikavanju jednog od trgova u Italijasnkom gradu Livorno. Takođe je jedan od ilustratora koji su učestvovali u oslikavanju tetrologije Srpska mitologija. Više o Dušku i njegovim radovima možete pogledati ovde.
Jelena Đoković

Jelena Đoković

Skoro pa diplomirani web i grafički dizajner. Švrlja netom i prikuplja nam umetnike, u prevodu, ništa pametno ne radi, a sumnja se da nikad i neće. Zato su drugi tu da rade za nju.

Hobi: manipulacija muškim subjektima u narodu zvanim potrčko.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Social Profiles

DreamWeb Hosting

Arena @ Twitter

Arena @ Facebook